Vil du arrangere Pink Cup i din klub?

Arranger Pink Cup og gør en forskel

Styrk sammenholdet i din golfklub

Pink Cup er en hyggelig lyserød turnering, der kan være med til at styrke sammenholdet i jeres klub. I 2024 er turneringen åben for alle. Uanset køn, alder eller handicap er alle velkomne til at deltage og arrangere en hyggelig dag for klubbens medlemmer.

Pink Cup kan enten arrangeres i en klub i klubben eller for alle klubbens medlemmer. I vælger selv, hvornår I vil afholde Pink Cup i perioden 1. maj til 1. september 2024, og om det skal være en selvstændig turnering eller en overbygning på en eksisterende turnering.

Alle tilmeldte klubber får en flot turneringskasse med både præmier og materialer til turneringen, så I så nemt som muligt kan afholde en hyggelig og festlig turnering, hvor der samles ind til brystkræftsagen.

Få inspiration til jeres Pink Cup

Pink Cup kickstartes med en VIP-turnering for arrangører i april. Her vil arrangører fra hele landet samles og udveksle erfaringer og gode idéer til en hyggelig turnering. 

Tilmelding

Tilmeld jeres klub senest 1. december, så får I som tak for hurtig tilmelding årets flotte indrammede kunsttryk.

Frivillig.dk

I din golfklubs gruppe på frivillig.dk, Kræftens Bekæmpelses frivilligsite, finder du alt relevant information til Pink Cup-arrangører og alle materialer til turneringen.

Sådan kommer du i gang:

  • Opret en profil på forsiden af www.frivillig.dk 
  • Aktiver din profil og log ind
  • Søg efter din golfklub, og meld dig ind i golfklubbens gruppe

Er der ikke oprettet en gruppe til din golfklub, eller har du brug for hjælp til at komme i gang på frivilig.dk, kan du kontakte Pink Cup, Støt Brysterne på pinkcup@cancer.dk

Det nytter

Når I deltager i Pink Cup, er I med til at gøre en stor forskel for for brystkræftramte og deres pårørende. Stor tak til alle, der er med til at arrange Pink Cup. 

Når vi står sammen, kan det mærkes.