Bliv sponsor for Pink Cup

Vis socialt engagement og nå samtidig ud til en stor attraktiv målgruppe.

Der findes ingen anden golfturnering som Pink Cup. Pink Cup er den ældste og største landsdækkende golfturnering i Danmark til fordel for brystkræftsagen. Hver år deltager 80-100 golfklubber og ca. 5.000 mænd og kvinder fra hele landet.

Pink Cup er Kræftens Bekæmpelses egen golfturnering og en velgørenhedsturnering, hvis formål er at samle ind til forskning, forebyggelse og støtte til brystkræftpatienter og deres pårørende.

Hele eksistensgrundlaget for Pink Cup er fundraising til brystkræftsagen, og vi er derfor afhængige af sponsorater lige fra afholdelsessted for kick-off-turnering til præmier, goodiebags m.m. 

 

 

Hvad får I ud af at være sponsor på Pink Cup

  • I udviser social ansvarlighed over for omverdenen og får en særlig historie tilknyttet, som kan medvirke til at differentiere jer fra andre
  • I bliver koblet sammen med Kræftens Bekæmpelse og alle de positive værdier, som knytter sig hertil – og får mulighed for at bruge Pink Cup og samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse i egen markedsføring og PR- indsatser
  • I får mulighed for at få en central sponsorrolle i Pink Cup
  • I kommer ud landsdækkende til en købestærk målgruppe
  • I får mulighed for at gøre en forskel i kampen mod kræft

Der er forskellige sponsorpakker - kontakt projektleder Emma Sejerskilde Juul Iversen og hør, hvilke muligheder I har med et sponsorat på Pink Cup.

Emma Sejerskilde Juul Iversen
Pink Cup, Støt Brysterne

Telefon 35 25 35 10
pinkcup@cancer.dk